Дoма  
соби  
Лоби  
Ресторант  
Бар  
Терраса  
Ценовник  
Резервации  
Лосација  
Е-Пошта  

 

Хотел EJФЕЛ Ресторан

Уживајте во услугите и квалитетот на рестораните
Работно време: 09.00-24.00, Капацитет: 105 лица
Одличен дизајн, начин на сервирање на специјалитетите од Турeцка и интернационална кујна

 

 











Restaurant

 
 
Meeting Room


EYFEL
Otelcilik ve Turizm Ltd.Sti.
Kurultay sok. No:19 PK Laleli-Istanbul / TURKIYE 34470
Tel: 90(212) 520 97 88-89 . 527 01 44 . 512 47 59
Fax:90 (212) 512 42 20
e-mail: hoteleyfel@hoteleyfel.com
web: www.hoteleyfel.com